Η Μαρέβα Μητσοτάκη για την Μπεκατώρου: «Είμαι με τη Σοφία -Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία»

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για την Μπεκατώρου: «Είμαι με τη Σοφία -Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία»

Θέση υπέρ της Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την καταγγελία της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, πήρε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Με ανάρτησή της στα social media η Μαρέβα Γκραμπόφκσι χαρακτήρισε γενναία τη Σοφία Μπεκατώρου και έστειλε το μήνυμα κατά της σεξουαλικής βίας: «Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και του φόβου. Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία. Και την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε παιδιού ή εφήβου, κάθε γυναίκας ή άνδρα, κάθε ανθρώπου».

«Η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα: Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και του φόβου. Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία. Και την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε παιδιού ή εφήβου, κάθε γυναίκας ή άνδρα, κάθε ανθρώπου. Είμαι με τη Σοφία! #Μπεκατώρου».

https://twitter.com/MarevaGrabowski/status/1350367724007022592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1350367724007022592%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Fi-mareba-mitsotaki-gia-ti-mpekatoroy-eimai-me-ti-sofia-kataggelloyme-ti-sexoyaliki-bia

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ