Μητσοτάκης: «Πρόβα τζενεράλε» στη Βόρεια Ελλάδα λίγο πριν τη ΔΕΘ - «Κλειδώνουν» οι εξαγγελίες

Μητσοτάκης: «Πρόβα τζενεράλε» στη Βόρεια Ελλάδα λίγο πριν τη ΔΕΘ - «Κλειδώνουν» οι εξαγγελίες

Επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν την άνοδό του στη ΔΕΘ.

Με την καθιερωμένη αυτή επίσκεψη, επιδιώκει να βλέπει τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής και να καταγράφει τις προτάσεις τους, ώστε να δώσει τις απαντήσεις που πρέπει στην ομιλία του.

Αυτήν τη φορά, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί και τις Σέρρες, έναν νομό άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ΝΔ.

Ακόμα, ως είθισται, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί έργα υποδομής στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στις Σέρρες το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου στο Νέο Σούλι, τα έργα υποδομής στο νοσοκομείο Σερρών, ενώ θα κάνει βόλτα και στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με βουλευτές της Α' και Β' περιφέρειας της πόλης και αμέσως μετά θα συζητήσει με τους παραγωγικούς και τους επιστημονικούς φορείς.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος και ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης θα κάνουν τραπέζι στους γαλάζιους βουλευτές της Θεσσαλονίκης, καθώς είναι φανερό ότι το κυβερνών κόμμα θέλει να μην επιτρέψει διαρροές σε μια περιοχή που θεωρείται παραδοσιακά περιοχή δικής του επιρροής.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ και έπειτα θα προετοιμάσει για τη ΔΕΘ το πακέτο των παροχών που θα εξαγγείλει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS