ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επέστρεψε η θεωρία συνωμοσίας για σωσία της Μελάνια Τραμπ – Συνέκριναν ακόμη και τα δόντια της

Οι φήμες πως η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποιεί σωσία έχουν φουντώσει ξανά, μετά από νέα φωτογραφία που έκανε το Twitter να τρελαθεί.

Η θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία η Μελάνια έχει μια πανομοιότυπη αντικαταστάτρια η οποία κάνει αντ’ αυτής τις δημόσιες εμφανίσεις, κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και μερικά χρόνια, επανεμφανιζόμενη κάθε φορά που οι χρήστες εντοπίζουν μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η θεωρία αυτή τροφοδοτήθηκε πάλι προχθές από μια φωτογραφία της Μελάνια και του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που επιβιβάζονται στο Marine One την Πέμπτη για να μεταβούν στο τελευταίο debate πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Η Μελάνια φαίνεται να φοράει μεγάλα γυαλιά ηλίου και να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο που ορισμένοι χρήστες του Twitter πιστεύουν ότι δεν ταιριάζει με το συνηθισμένο αυστηρό χαμόγελό της. Αποτέλεσμα ήταν, πάντως, να γίνει δημοφιλές στο Twitter το hashtag #FakeMelania.

«Φωτιά» πήρε το Twitter με τη θεωρία συνωμοσίας

«Το μόνο πράγμα που θα μου λείψει από αυτή τη διοίκηση είναι να βάζουν νέες Μελάνια και να προσποιούνται πως δεν θα το παρατηρήσουμε», έγραψε ένας χρήστης. «Δεν πίστευα ποτέ στις θεωρίες συνωμοσίας για τη Μελάνια, αλλά μπορείς να πεις 100% πως δεν είναι αυτή, επειδή στο βάθος κοιτάζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από απόσταση», ανέφερε κάποιος άλλος, με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ετοιμαζόμουν να πάρω έναν ωραίο υπνάκο, αλλά τώρα έχω τρομάξει από την ψεύτικη Μελάνια».

Την ίδια ώρα, κάποιος έβαλε δίπλα μια άλλη φωτογραφία της Μελάνια, γράφοντας: «Έχει τσεκάρει κανείς την πραγματική Μελάνια;». Ακόμη και ο κωμικός Πάτον Όσβαλντ έγραψε: «Αυτό… δεν είναι Μελάνια. Δεν προσπάθησαν καν».

Προχωρώντας ακόμη παραπέρα, κάποιοι σημείωσαν πως τα δόντια της Μελάνια φαίνονταν πιο στρογγυλά απ' ό,τι συνήθως. Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι συμμετείχαν στην συζήτηση για να διαψεύσουν τη θεωρία, χαρακτηρίζοντάς την γελοία. «Είναι η Μελάνια. Γιατί να ασχοληθείτε με παράξενες συνωμοσίες όταν έχουμε ήδη κατακλυστεί από πραγματική διαφθορά και σκάνδαλα;», ρωτά μια γυναίκα.

Οι θεωρίες συνωμοσίας για σωσία της Μελάνια Τραμπ ξεκίνησαν το 2017

Η αβάσιμη θεωρία για την αντικαταστάτρια της Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, όταν οι χρήστες του Twitter στράφηκαν σε πλάνα της Πρώτης Κυρίας που στεκόταν πίσω από τον σύζυγό της καθώς μιλούσε σε δημοσιογράφους σχετικά με τα μέτρα ανακούφισης από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο Τραμπ σχολίασε την παρουσία της συζύγου του, παρόλο που ήταν ευδιάκριτη: «Η γυναίκα μου, η Μελάνια, που τυγχάνει να είναι εδώ».

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας τόνισαν πως ο Τραμπ ανέφερε την παρουσία της γυναίκας του για να καλύψει το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ήταν κάπου αλλού. Ισχυρίστηκαν, επίσης, πως δεν ήταν αυτή η Μελάνια, αμφισβητώντας συγκεκριμένα το σχήμα της μύτης της.
melania fake2

Η θεωρία επανεμφανίστηκε τον Αύγουστο του 2018, όταν ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκαν στο Οχάιο και οι χρήστες του Twitter ισχυρίστηκαν πως η χωρίστρα στα μαλλιά της Μελάνια δεν ήταν ίδια με αυτή που συνηθίζει, άρα δεν ήταν η πραγματική Πρώτη Κυρία.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Έλληνες και Γάλλοι επαναστάτες

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS