Λοβέρδος: Εγώ δεν διαγράφομαι, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα - Πρέπει να προτείνουμε πρόσωπα

Λοβέρδος: Εγώ δεν διαγράφομαι, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα - Πρέπει να προτείνουμε πρόσωπα

Την δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος για το εάν απειλείται με διαγραφή μετά την κριτική που άσκησε λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα».

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Δευτέρας, «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» και συμπλήρωσε πως «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα». Εξηγώντας σχετικά είπε: «Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα».

«Διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014... Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα» πρόσθεσε. Απαντώντας σε σχόλιο ότι αυτό που είπε ακούγεται αλαζονικό, και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δικαίωμα διαγραφής, σχολίασε ότι «πρέπει να είμαστε σε διαφορετική γραμμή, πρέπει να γίνει κάτι παρά πολύ σοβαρό» είπε.

Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να γνωρίζει ο ψηφοφόρος ποιον θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργό, απάντησε ότι «ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα».

Πρόσθεσε δε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, «εγώ μίλησα πεντακάθαρα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω εσωκομματική σύγκρουση, ό,τι είχα να πω το είπα. Έβαλα τελεία, άκουσα και τον κομματικό αντίλογο, τέλεια σε αυτό, προχωράμε για τις εκλογές του Μαΐου. Εγώ σχολίασα με επάρκεια με ακρίβεια, την περασμένη εβδομάδα, δεν θα επιμείνω δε θα το συνεχίσω, τελεία – παύλα.

Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο

Σημειώνεται πως πηγές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την συνέντευξη του κ. Λοβέρδου τονίζουν ότι «το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS