Λοβέρδος για τα περί διαγραφής του: Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ

Λοβέρδος για τα περί διαγραφής του: Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ

Ο κ.Λοβέρδος μιλώντας σήμερα στο OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος είπε «ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής, η απάντηση από το κόμμα μου που ήταν αρκετά επιθετική ήταν επίσης σαφής», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Λοβέρδος: Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής

«Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν, ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα», είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας για τις διαφορετικές απόψεις στο κόμμα διαχρονικά και «όταν ήμασταν πολύ μεγάλο κόμμα και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό».

Οι δηλώσεις Λοβέρδου και οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ

Τη Δευτέρα η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου πως «εγώ δεν είμαι άνθρωπος που διαγράφεται» προκάλεσε αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ και ακολούθησαν συζητήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι μίλησαν για πρόκληση, ενώ ακούστηκαν εισηγήσεις που ζητούσαν τη διαγραφή του. Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότερες φωνές και από το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε άτυπη ενημέρωση, η οποία ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε «απαντήσει» στη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Τα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με στελέχη της να σχολιάζουν πως «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS