Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον στόχο του 2019

Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον στόχο του 2019

Στη Χαλκίδα βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου παραγματοποίησε ομιλία σε συγκέντρωση πολιτών, στέλνοντας το μήνυμά για τις ευρωπαϊκές κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Αρχικά, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με τα τοπικά έργα που υλοποιούνται στη Χαλκίδα και την Εύβοια,γνωστοποιώντας ότι επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας, η οποία θα είναι έργο αναφοράς όταν ολοκληρωθεί και έχει χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Τρίτσης.

«Ο βόρειος οδικός άξονας στην Βόρεια Εύβοια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για εμένα και την κυβέρνηση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Χαλκίδα.

«Το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας. Γι' αυτό η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος σας έχει μεγάλη σημασία» υπογράμμισε απόψε από τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι κάλπη των ευρωεκλογών δεν πρέπει να είναι μια χαλαρή κάλπη.

YN 2024 05 11 20.27.55

«Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019»

«Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Από μαύρο πρόβατο της Ερώπης γίναμε μια χώρα αξιοπρέπειας και από αυτήν την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το μήνυμα που θα βγει από την κάλπη της 9ης Ιουνίου είναι μια πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων τα επόμενα χρόνια. «Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον στόχο του 2019», είπε ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας για την επιστολική ψήφο, ο πρωθυπουργός είπε ότι 200.000 συμπολίτες μας θα αξιοποιήσουν αυτό το εργαλείο εμβάθυνσης της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει η κυβέρνηση, όπως η ίδρυση των μη κρατικών Πανεπιστημίων, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα μέτρα ενίσχυσης των αδύνατων πολιτών.

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ