Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές μετά τον Απρίλιο - Τι αποκάλυψε στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές μετά τον Απρίλιο - Τι αποκάλυψε στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Επιμόνως προσπάθησε να μάθει τα εκλογικά σχέδια του πρωθυπουργού ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Σε «πηγαδάκι» που είχε το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο δεύτερος τον ρώτησε αν έχει αποφασίσει για την ημερομηνία που θα γίνουν εκλογές. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ευχήθηκαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για το νέο έτος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εκλογές, με τον πρωθυπουργό να απαντά ότι «μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοιχτά». Όταν ο κ. Κουτσούμπας επέμεινε, «πότε ακριβώς;», ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε «μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, που βρίσκονταν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η χθεσινή (σημ. του Σαββάτου) ανακοίνωση για την αύξηση του κατώτατου μισθού δεν έχει σχέση με τις εκλογές. Θέλω να το αποσαφηνίσω». 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιλογή να έρθει η αύξηση έναν μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τελειώνει τον πρώτο τρίμηνο τον Απρίλιο, αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για το νέο έτος αναφέρθηκε στα θετικά βήματα που έγιναν το 2022 για τη χώρα, αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. Όπως είπε «από την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός». 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ