Κεραμέως στον Παναγιώτη Τζένο: Σε πέντε πανεπιστήμια κατασκευάζονται 8.150 κλίνες σε φοιτητικές εστίες

Κεραμέως στον Παναγιώτη Τζένο: Σε πέντε πανεπιστήμια κατασκευάζονται 8.150 κλίνες σε φοιτητικές εστίες

«Η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλίες όπως το κουμπί πανικού για την αντιμετώπιση της έμφυλης οικογενειακής βίας», δήλωσε  η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Είπε πως έχουν γίνει συστηματικές δράσεις στην ενίσχυση της ισότητας των γυναικών σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, ενώ σε ότι αφορά τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, είπε πως είναι ανατριχιαστικές και πως πρέπει «να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».

Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει απελευθερώσει το νομοθετικό πλαίσιο ώστε τα ελληνικά πανεπιστήμια να συνεργάζονται με ξένα, ενώ ανέφερε ότι έχει δοθεί ελευθερία στα ιδρύματα ώστε να συνάπτουν συμφωνίες με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Σημείωσε ότι έχουν γίνει στρατηγικές συμμαχίες εντός ΕΕ και εκτός όπως με ΗΠΑ και Βρετανία.

Παράλληλα και αναφορικά με το φοιτητικό επίδομα είπε πως αυξάνεται από τα 1.000 στα 1.5000 ευρώ και για όσους συγκατοικούν στα 2.000 ευρώ, ενώ είπε πως σε πέντε πανεπιστήμια κατασκευάζονται 8,150 κλίνες σε φοιτητικές εστίες.

Για τις παρακολουθήσεις, είπε πως είναι απαράδεκτα όσα γράφονται καθώς δεν είναι αν κάποιος δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού μπορεί να τον αλλάξει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS