Καρατζαφέρης για Κασσελάκη: Είναι σαν να βάζουν τη Φαίη Σκορδά αρχηγό της αντιπολίτευσης

Καρατζαφέρης για Κασσελάκη: Είναι σαν να βάζουν τη Φαίη Σκορδά αρχηγό της αντιπολίτευσης

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δημήτρη Δανίδα, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και σε κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης.

Τι είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Βελόπουλο

«Για να γίνει κάποιος αρχηγός πρέπει να έχει τα συστατικά του Π.Ε.Χ.Η.: Παιδεία, Ευφυΐα, Χαρακτήρα, Ηθος. Ο Βελόπουλος έχει το ένα από αυτά, την ευφυΐα. Δεν έχει τα άλλα, ως εκ τούτου δεν κάνει γι’ αυτό τον ρόλο» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Τι είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Μητσοτάκη και τους πολιτικούς αρχηγούς

«Ο Μητσοτάκης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα. Δεν βρίσκω άλλον. Δηλαδή, πες ότι ο Μητσοτάκης ερωτεύεται και φεύγει, και πάει, ξέρω γω, στη Μάλαγα. Μετά, τι; Ποιον; Να πάμε στον Κασσελάκη; Εχει περισσή φαιδρότητα, που δεν του χρειάζεται. Να πάμε στον Ανδρουλάκη; Είναι σαν να έχει έρθει σε μια λάθος εποχή. Να βάλουμε την Κωνσταντοπούλου; Ανοήτως κραυγάζουσα. Για τον Βελόπουλο σου είπα. Ο Νατσιός αισθάνεται ότι έχει το Αγιο Πνεύμα επί της κεφαλής του. Δεν υπάρχει κάτι για να δούμε την επόμενη μέρα, εάν ο Μητσοτάκης για κάποιον λόγο φύγει - που το θεωρώ πολύ πιθανό.

Να πάει στην Ευρώπη. Το θέλει και η Αμερική αυτό, το θέλει και ένα νέο σχήμα που έχει γίνει φέτος - γιατί μέχρι τώρα ήτανε αρραβωνιασμένος με τον Μακρόν. Τώρα ο Μακρόν και ο Σολτς έχουν αρχίσει και θέλουν περισσότερη εξουσία από αυτή που σήμερα φαίνεται να έχει διανεμηθεί - βλέπε Ορμπαν, βλέπε Μητσοτάκη, βλέπε Μελόνι από την άλλη πλευρά, κάνουν έναν καινούριο άξονα. Εν πάση περιπτώσει, αν πάει στην Ευρώπη, τότε στη Νέα Δημοκρατία θα γίνουν διάφορες διεργασίες», είπε για τον πρωθυπουργό και απάντησε στην ερώτηση, αν ο επόμενος θα είναι ο Νίκος Δένδιας.

«Το πιο πιθανό. Ο Δένδιας πολύ έξυπνα προστατεύει τον εαυτό του∙ σε καμία μάχη που χρειάστηκε να δώσει η Νέα Δημοκρατία δεν μπήκε μπροστά, σε καμία. Είναι ο Χατζηδάκης, ως ο πλέον οικείος του Μητσοτάκη και Κρητικός, και εν συνεχεία έχω την αίσθηση ότι κάποιος από την πτέρυγα την πιο δεξιά, με πιθανότερο τον Βορίδη, θα είναι ο τρίτος. Αυτή είναι η μάχη. Μετά δεν βλέπω κάτι άλλο».

Τι είπε για Βορίδη-Άδωνι

«Ο Βορίδης σήμερα, όσο κι αν κάποιοι δεν το δέχονται, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή η παράταξη. Είναι έξυπνος, είναι μεθοδικός».

«Ο Αδωνις είναι ένας εξαιρετικός σολίστ, άνευ του οποίου και ο καλύτερος μαέστρος δεν πιάνει το μάξιμουμ που επιθυμεί με την ορχήστρα του. Στο σόλο εκπληκτικός. Αλλά έχω την αίσθηση ότι καλύτερος μαέστρος θα είναι ο Μάκης» είπε.

Τι είπε για τον Κασσελάκη

Στην ερώτηση ποια είναι η γνώμη του για τον Κασσελάκη και αν είναι σταρ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε:

«Είναι ακριβώς αυτό. Είναι σαν να βάζαμε, ξέρω γω, τη Φαίη Σκορδά να γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Δεν του χρειάζεται η φαιδρότητα. Γιατί και ο Κασσελάκης είναι έξυπνος. Εχει περάσει κάποια σχολεία - με τη βοήθεια βέβαια της μητέρας του, η οποία ήταν καθηγήτρια. Σαφώς είναι σταρ, αλλά πολλή φαιδρότητα. Η εικόνα που βλέπω αυτές τις ημέρες, να πηγαίνει μπροστά ο Κασσελάκης, με ό,τι σηματοδοτεί, και από πίσω ένας ναύαρχος με ένα στρέμμα γαλόνια και μια γειτονιά παράσημα να κάνει την ορντινάντσα, ε, είναι για πλάκα. Δεν μου αρέσει ως εικόνα. Ο Κασσελάκης ήρθε από το πουθενά, δηλαδή ήρθε να κάνει διακοπές το καλοκαίρι και βρήκε ένα κόμμα. Αν του πει ο Τάιλερ «να φύγουμε ξανά στην Αμερική», μετά ποιος είναι; Ο Πολάκης;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ