Κώστας Καραμανλής: Τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ότι χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές

Κώστας Καραμανλής: Τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ότι χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές

Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών παρέλαβε ο Γιώργος Γεραπετρίτης από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο κ. Καραμανλής, στις δηλώσεις του, υπογράμμισε πως «τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ότι χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές», ενώ επανέλαβε τα λόγια του πρωθυπουργού ότι θα διερευνηθούν όλα τα αίτια.

«Η πατρίδα μας βιώνει, δυστυχώς, μια εθνική τραγωδία και τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ότι χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές. Όπως όμως διευκρίνισε και ο πρωθυπουργός, όλα θα διερευνηθούν με τον πιο αντικειμενικό και διαφανή τρόπο. Σήμερα, λοιπόν, ολοκληρώνεται η παρουσία μου στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Πάντοτε οι απερχόμενοι υπουργοί κάνουν απολογισμό, θα μου επιτρέψετε να μην το κάνω, το αν έγιναν πολλά ή λίγα δεν θα το δούμε τώρα, μια τέτοια ημέρα πένθους», δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

«Το ότι τη θέση του υπουργού αναλαμβάνει ένας άξιος επιστήμονας, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι η έρευνα θα είναι ενδελεχής και τα αίτια του δυστυχήματος θα εντοπιστούν με ακρίβεια», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Καραμανλής ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον Γιώργο Γεραπετρίτη και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους στο υπουργείο Μεταφορών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει».

Καταλήγοντας, εξέφρασε εκ νέου «τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τις πιο θερμές ευχές στους τραυματίες που δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ