Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας τελείωσε τον πολιτικό του βίο - Μεγάλος νικητής του συνεδρίου ο Παππάς

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας τελείωσε τον πολιτικό του βίο - Μεγάλος νικητής του συνεδρίου ο Παππάς

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για το απόλυτο άδειασμα όλων σε όλους.

«Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα», επισήμανε ο υπουργός Υγείας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Νίκος Παππάς

«Αυτός που τέλεσε τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά όχι τον Κασσελάκη, που είναι και εντυπωσιακό, γιατί ήταν νύχι με κρέας (σ.σ. Τσίπρας και Παππάς)», επισήμανε.

«Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Παππάς που καταλαβαίνει πολύ καλά από συνωμοσίες», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «χυλόπιτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα που «νόμιζε ότι ο Κασσελάκης θα κάνει ό,τι θέλει αυτός και ο Κασσελάκης έκανε τα δικά του».

Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «είσαι ο Τσίπρας, έχεις πάει ένα κόμμα από το 3% στο 32% και κυβέρνηση και πας σε ένα συνέδριο και τρως τα μούτρα σου. Το κόμμα του είπε δεν θέλουμε να σε βλέπουμε κ. Τσίπρα. Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι, πρέπει να μπει στο αεροπλάνο και να εξαφανιστεί».

Όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «είναι σε δεινή θέση. Θέτει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, λέει βρείτε αντίπαλο και πάμε, βγαίνει την Κυριακή και λέει αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία και μετά επειδή βλέπει ότι χάνει το συνέδριο δεν βάζουν την πρότασή του σε υποψηφιότητα. Αυτός είναι διπλά ρεζίλι. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρει να κατεβάσει την πρότασή του;».

«Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει πρότασή του στο συνέδριο δεν είναι πολιτικός», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ