Γεωργιάδης: Καλύτερος του μηδενός ο τζίρος από το click away

Γεωργιάδης: Καλύτερος του μηδενός ο τζίρος από το click away

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για το click away και για το κατά πόσο έχει λειτουργήσει κι έχει βοηθήσει την οικονομία.

 Σύμφωνα με τον υπουργό, το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιουλόγων, ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να σημειωθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Όπως είπε «στο εμπόριο αν ξεκινάς με γκρίνια και αρνητισμό, θα πουλήσεις λιγότερο».

Ο ίδιος δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Υποστήριξε ότι τα παράπονα που γίνονται από τους επιχειρηματίες δεν είναι γιατί δεν δουλεύει το σύστημα, αλλά γιατί δεν ανοίγουν τα καταστήματά τους.

Ωστόσο έχει παρθεί η απόφαση να μη ρισκάρουμε την πανδημία, τόνισε και πρόσθεσε πως το σύστημα λειτουργεί αν και στην αρχή ο κόσμος ήταν μουδιασμένος. «Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο, αλλά είναι καλύτερος του μηδενός» είπε χαρακτηριστικά.

«Χρειάζεται χαμόγελο και καλή διάθεση» συμπλήρωσε.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα χρέη που δημιουργούνται εν καιρώ πανδημίας και καραντίνας, υποστήριξε πως όλα αυτά θα συζητηθούν με τον τελικό λογαριασμό και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Δεν θα τους αφήσουμε να καταστραφούν» κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS