Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει λόγος για Fuel Pass 3, έχει πέσει η τιμή της βενζίνης - Αποκλείεται η συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει λόγος για Fuel Pass 3, έχει πέσει η τιμή της βενζίνης - Αποκλείεται η συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ

=«Η βενζίνη έχει πέσει κάτω από τα 2 ευρώ, άρα δεν υπάρχει λόγος να γίνει Fuel Pass 3», τόνισε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος εξήγησε ότι «η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Η αύξηση του φόρου των καυσίμων, έχει επιστραφεί στους πολίτες με τα Fuel Pass 1 και Fuel Pass 2».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και όσον αφορά το εάν είναι «κωλοτούμπας» για τη στάση του σχετικά με τον εκλογικό νόμο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε πως «οι εσωτερικές μας συζητήσεις, δεν μπορούν να γίνονται δημόσιες».

«Ρεκόρ»

«Όσο η ελληνική οικονομία πηγαίνει πάρα πολύ καλά, έχουμε ρεκόρ τουριστικών εισροών, ρεκόρ επενδύσεων, αυτό το ρεκόρ πρέπει να μεταφράζεται σε όλους τους υπόλοιπους πολίτες», είπε στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είπε «από 50 εκατ. που παραλάβαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κάναμε 300. Κάντε την πράξη. Όσες φορές περισσότερο είναι το επίδομα, τόσες φορές καλύτερος είναι ο Μητσοτάκης από τον Τσίπρα. Τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση ιδιαίτερα για την ενέργεια, είναι τα πιο πολλά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μια κυβέρνηση απολύτως δίπλα στον πολίτη, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του και σε αυτή την κρίση».

Συμβούλιο

Όσον αφορά την επιδότηση ξυλείας, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως έχει συγκαλέσει συμβούλιο για να γίνει άμεσα παρέμβαση στην τιμή της ξυλείας και του πέλετ.

Επιπλέον, αποκλείεται η συνεργασία Νέας Δημοκρατίας με ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 86η ΔΕΘ για τον σχηματισμό κυβέρνησης αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία.


«Σαν άλλη ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως «ή θα αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, ή θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας των υπολοίπων κομμάτων». Μάλιστα, σχολίασε για το ΠΑΣΟΚ ότι μεταβάλλεται σε κόμμα αριστερής διαμαρτυρίας. «Έφτασαν να κατηγορούν, σαν άλλη ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη Λίνα Μενδώνη για αρχαιοκαπηλεία, μέσα στη Βουλή. Η κ. Μενδώνη ήταν γενική γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, του κ. Βενιζέλου ως υπουργού Πολιτισμού, και ήταν η συντάκτης του αρχαιολογικού νόμου. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ μας λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είχε βάλει μια αρχαιοκάπηλο να φτιάξει τον αρχαιολογικό νόμο. Έχουν φτάσει να λένε όχι σε όλα και να γίνονται αριστερίστικο κόμμα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS