Γεωργιάδης: Το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά – Ο,τι ανοίγει δεν ξανακλείνει

Γεωργιάδης: Το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά – Ο,τι ανοίγει δεν ξανακλείνει

Στην εκτίμηση ότι αν η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων συνεχιστεί, το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά, προχώρησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι το κριτήριο για την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας και υπογράμμισε: «Κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα αν η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων συνεχιστεί ή υποχωρήσει, το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά» ενώ τόνισε πως «ό,τι ανοίξει δεν θα ξανακλείσει».

Απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για φωτογραφικό διαγωνισμό της κυβέρνησης για την προμήθεια self test από την εταιρία Siemens, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πρόκειται περί λάσπης στον ανεμιστήρα και υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καν τα συγκεκριμένα self test.

Γεωργιάδης: Αδύνατο να μην λογοδοτήσει ο Παππάς για Καλογρίτσα

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για επιχείρηση σαμποτάζ του ΣΥΡΙΖΑ στην προετοιμασία για άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και πρόσθεσε ότι με τους εμβολιασμούς και τα self test η χώρα θα πετύχει την κατάλληλη εξίσωση.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι είναι αδύνατον να μην συσταθεί προανακριτική Επιτροπή για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά λέγοντας ότι θα λογοδοτήσει για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Καλογρίτσα. Τέλος, αναφορικά με τις καταγγελίες Βαρουφάκη κατά Δραγασάκη σχετικά με τον ΟΠΑΠ, ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει τοποθετηθεί στις καταγγελίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ