Οικονόμου: Ο αστυνομικός δέχτηκε δολοφονική επίθεση, οι αγέλες χούλιγκαν δεν πρέπει να βρίσκουν στήριξη από κανέναν

Οικονόμου: Ο αστυνομικός δέχτηκε δολοφονική επίθεση, οι αγέλες χούλιγκαν δεν πρέπει να βρίσκουν στήριξη από κανέναν

«Αυτή τη στιγμή η έννοια μας είναι στην υγεία του τραυματία αστυνομικού», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου για τον τραυματισμό του άνδρα των ΜΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μηρό του, μετά από επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

«Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ. Προσευχόμαστε για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

«Ο αστυνομικός μας δέχτηκε δολοφονική επίθεση»

«Ο αστυνομικός μας δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη, είναι ζήτημα νομιμότητας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης. Η Ελληνική Αστυνομία εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως και το σύνολο της κοινωνίας πληρώνει βαριά την οπαδική βία από αγέλες χούλιγκαν», πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Οι αγέλες χούλιγκαν δεν πρέπει να βρίσκουν καμία στήριξη από κανέναν στην ελληνική κοινωνία»

Τέλος, ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Η αντιμετώπιση αυτών των εγκληματικών οργανώσεων οφείλει και πρέπει να είναι διαρκής. Και κάτι ακόμα. Αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις, οι αγέλες χούλιγκαν, δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρίσκουν καμία στήριξη από κανέναν στην ελληνική κοινωνία. Μόνον έτσι θα εξαρθρωθούν και θα απομονωθούν. Θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου, παρά το γεγονός πως εν εφημέρευαν, έσπευσαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ