Λάρισα: Εκτός κινδύνου η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της -Της τηλεφώνησε ο Γ. Οικονόμου

Λάρισα: Εκτός κινδύνου η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της -Της τηλεφώνησε ο Γ. Οικονόμου

Στην Αστυνόμο Α', θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία νοσηλεύεται στο Γ.Ν Λάρισας, τηλεφώνησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου μίλησε μαζί της, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α'.

Όπως αναφέρει, επιπροσθέτως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

Εκτός κινδύνου η αστυνομικός

Η αστυνομικός νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της. Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ