Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 ευρωβουλευτές που εκλέγονται

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 ευρωβουλευτές που εκλέγονται

Βαλίτσες για Βρυξέλλες ετοιμάζουν 21 πρόσωπα που εξελέγησαν ευρωβουλευτές στις ευρωεκλογές.

Με 7 ευρωβουλευτές η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο

Με τη Νέα Δημοκρατία εκλέχθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς, με πάνω από 300.000 ψήφους, ο επικεφαλής της «γαλάζιας» ευρωομάδας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης, οι νυν ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Οι 4 ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι 3 του ΠΑΣΟΚ

Με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται για μία ακόμη θητεία ο Κώστας Αρβανίτης, που συγκέντρωσε πάνω από 150.000 σταυρούς και έπονται ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς και η νυν ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά.

Με Νίκο Παπανδρέου, Γιάννη Μανιάτη και Σάκη Αρναούτογλου μπαίνει στην Ευρωβουλή το ΠΑΣΟΚ.

Οι έδρες Ελληνικής Λύσης, KKE, ΝΙΚΗ, Πλεύση Ελευθερίας και Φωνή της Λογικής

Mε την Ελληνική Λύση εξελέγησαν ο Εμμανουήλ Φράγκος και η Γαλάτω Αλεξανδράκη και από το ΚΚΕ εξελέγησαν οι νυν ευρωβουλευτές Λευτέρης Αλαβάνος και Κώστας Παπαδάκης.

Ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ εκλέγεται ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και από την Πλεύση Ελευθερίας η υποψήφια Μαρία Ζαχαριά, ενώ στην Ευρωβουλή μπαίνει και η επικεφαλής της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ