Έξαλλος ο Κασσελάκης με την παροιμία Μητσοτάκη για ομόφυλα ζευγάρια -«Ποιος είναι το κάρο και ποιος το άλογο;»

Έξαλλος ο Κασσελάκης με την παροιμία Μητσοτάκη για ομόφυλα ζευγάρια -«Ποιος είναι το κάρο και ποιος το άλογο;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε με μια ανάρτηση στη διαφαινόμενο πάγωμα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, όπως προκύπτει από διάλογο που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δημοσιογράφους.

Όπως έγραψε το iefimerida.gr ο πρωθυπουργός, στο περιθώριο της ορκομωσίας των 6 νέων κυβερνητικών στελεχών στο Προεδρικό μέγαρο απάντησε ως εξής στο ερώτημα δημοσιογράφων ως προς το χρονικό ορίζοντα που σκέπτεται για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκε από την φράση του πρωθυπουργού για το... κάρο και σε μια πύρινη ανάρτηση (στα αγγλικά και στα ελληνικά) έσπευσε να τον καλέσει να πάρει θέση «αν είναι υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία)» και αν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές της ΝΔ.

Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη:

Ο «φιλελεύθερος» Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα!

Η ισότητα είναι το «κάρο»;
Και η «σέλα» ποιος είναι;
Το νομοσχέδιο που δε φέρνει προς ψήφιση; Ή μήπως ο Βορίδης;

Ντροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.

Τον καλώ να πει ξεκάθαρα:

  • Είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία), ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
  • Θα ζητήσει κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές του ή θα ταΐζει «σανό» το ακροδεξιό του ακροατήριο την ώρα που οι προοδευτικές δυνάμεις θα περνούν το νομοσχέδιο με την ψήφο των βουλευτών τους;

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ