Ευάγγελος Αποστολάκης: Η χθεσινή ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα

Ευάγγελος Αποστολάκης: Η χθεσινή ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα

Την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου το βράδυ της Δευτέρας 6/11, σχολίασε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει γέφυρα» με τον πρώην υπουργό.

«Η χθεσινή ομιλία Τσακαλώτου έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια φάση στην οποία όπως κάποιοι έχουν πει, υπάρχει μια επώδυνη εγκυμοσύνη και περιμένουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Φεύγει λίγο από τα φυσιολογικά όρια της εσωκομματικής αντιπαράθεσης και γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση», σημείωσε.

Ευάγγελος Αποστολάκης: Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ευκαιρίες σε όλους

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, «ο πρόεδρος έδωσε ευκαιρίες σε όλους, από το ξεκίνημα είπε "εγώ είμαι ενωτικός, ελάτε να κάνουμε δουλειά" αλλά συνάντησε αρνήσεις».

«Υπάρχει δρόμος και γέφυρες, αλλά τα περιθώρια τελειώνουν, ο χρόνος δεν είναι άπειρος. το κόμμα "κάθεται" στις δημοσκοπήσεις, η δουλειά που έχει να γίνει είναι πολλή και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όσον αφορά τις διαγραφές, κατά τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια. Δεν το έκανε γιατί έκανε λάθος αλλά γιατί υπήρξαν κινήσεις από ανθρώπους που προτάθηκαν για διαγραφή. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει και εκείνοι να κάνουν ορισμένα πράγματα».

«Εξελέγη ένας πρόεδρος από 150.000 μέλη, δεν θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία να λειτουργήσει ως πρόεδρος, να στήσει ένα κόμμα και να κριθεί γι αυτό; Από την πρώτη ημέρα έχουμε αντίδραση. Βγαίνει ένας πρόεδρος με 150.000 μέλη και προσπαθούμε να μαζέψουμε 151 υπογραφές για να τον καταργήσουμε. Δεν φτάσαμε εκεί αλλά κουβεντιάστηκε και αυτό, ωστόσο θεωρώ ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για φαγωμάρες ούτε να κρατάει αυτή η διελκυστίνδα για καιρό και πρέπει να λήξει όσο το δυαντόν πιο γρήγορα. Αν αυτό γίνει στην Κεντρική Επιτροπή θα είναι ευχής έργον», κατέληξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ