Εκλογές 2023: Στον Γκλέτσο φταίει ο Κουτσούμπας για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Στον Γκλέτσο φταίει ο Κουτσούμπας για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η Κουμουνδούρου αναζητά τους λόγους για την συντριπτική ήττα που υπέστη το βράδυ της 21ης Μαΐου, ο Απόστολος Γκλέτσος επιρρίπτει εμμέσως ευθύνες στον γραμματέα του ΚΚΕ.

Σε ανάρτηση του ο ηθοποιός, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κουτσούμπα αναφέρει:

«...και τώρα σύντροφε Κουτσούμπα , που θα φτιάξει το μητσοτάκειο Σύνταγμα και θα σε βγάλει παράνομο, ετοιμάσου να βγούμε στο βουνό.......».

Υπενθυμίζεται ότι και ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωση του, μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου, επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθ΄ όλη τη προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμη και πριν από τα αποτελέσματα των εκλογών, είχε ασκήσει κριτική στη στάση του ΚΚΕ και την άρνηση του να συμμετάσχει στην λεγόμενη «προοδευτική διακυβέρνηση», λέγοντας πως η ευθύνη θα αφορά όλους, δεν θα μπορεί κανείς να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, «αν για παράδειγμα ο κ. Κουτσούμπας δεν τον νοιάζει αν την άλλη μέρα οι εργαζόμενοι θα ζήσουν καλύτερα ή χειρότερα, τότε ας απολογηθεί γι’ αυτό στους εργαζόμενους που τους καλεί να τον ψηφίσουν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ