Απόστολος Γκλέτσος: Αν εκλεγεί ξανά ο Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα πάω σπίτι μου

Απόστολος Γκλέτσος: Αν εκλεγεί ξανά ο Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα πάω σπίτι μου

«Αν εκλεγεί ξανά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης θα πάω σπίτι μου» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για τις εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Έκανα απόλυτα λάθος που τον στήριξα, τότε ψάχναμε έναν νέο πρόεδρο. Του μίλησα σε προσωπικό επίπεδο και του είπα τα λάθη του. Προσπάθησα να τα πω και δημόσια αλλά δεν… Θέλω να είναι υποψήφιος για να καταλάβουν αυτοί που τον ψήφισαν ώστε να μην έχουμε άλλα πράγματα» υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Γκλέτσο «όταν μιλάγαμε με τον Κασσελάκη ιδιωτικά δεν σου έλεγε όχι. Αλλά αν το έλεγες δημόσια για να ακουστείς, η μόνιμη τακτική του ήταν να λέει με υπονομεύει ο Τσίπρας. Καμία σχέση. Κανένας Τσίπρας δεν ήρθε ποτέ να μας πει κάτι».
Στην ερώτηση, τι θα κάνει αν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί ο Παύλος Πολάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ξεκάθαρος: «Θα είμαι μαζί του με τα χίλια. Κάθε άνθρωπος ανάλογα με τη θέση φοράει και ένα κοστούμι. Σαφέστατα θα αλλάξει. Άλλο είναι τώρα που σκάει επειδή φιμώνεται και άλλο ο Πολάκης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

«Γυρίζουμε τώρα σελίδα. Για μένα είμαστε ένα αριστερό κόμμα. Εάν μας θέλει το ΠΑΣΟΚ ας έρθει, αν θέλουν ορισμένα στελέχη ας έρθουν» είπε ακόμη ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ χαρακτήρισε ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ