Εκλογές 2023: Καμπανάκι Μητσοτάκη «Όχι στον εφησυχασμό και την παραλία»

Εκλογές 2023: Καμπανάκι Μητσοτάκη «Όχι στον εφησυχασμό και την παραλία»

Ισχυρή εντολή για μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, ικανή να προωθήσει ανεμπόδιστα και με ταχύτητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας, ζήτησε και στην τελευταία προεκλογική του εμφάνιση, στη χθεσινή κεντρική ομιλία του στο Σύνταγμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία επέμεινε πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του κόμματός του είναι ο εφησυχασμός, η χαλάρωση και η… παραλία και πως «τίποτε δεν έχει προεξοφληθεί και τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Προτεραιότητες

Είναι σαφές ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να στρέψει όλες τις δυνάμεις της παράταξης στην αυριανή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και επιμένει στο δόγμα «καμία ψήφος χαμένη», επιχειρώντας μεταξύ άλλων να περιορίσει αισθητά και την επιρροή κομμάτων και κομματιδίων δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία απειλούν να ανεβάσουν επικίνδυνα τον πήχυ της αυτοδυναμίας. Μάλιστα, επέμεινε στην αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στις επιπρόσθετες προσλήψεις εκεί, αλλά και στην ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης ως τις ύψιστες προγραμματικές προτεραιότητες για την Ελλάδα του 2027.

Αυτοδυναμία

Σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και στους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε για την ανάγκη μιας άνετης και λειτουργικής αυτοδυναμίας ως προϋποτιθέμενης συνθήκης για τη δρομολόγηση των μεγάλων αλλαγών, τις οποίες έχει περιγράψει στους Έλληνες πολίτες.

«Η κάλπη είναι άδεια»

Επανέλαβε ότι η κάλπη είναι άδεια και το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου δεν προσμετράται στην αυριανή εκλογική διαδικασία. «Δεν είναι διπλός αγώνας ποδοσφαίρου όπου κρατάμε το σκορ του πρώτου αγώνα και πάμε με την άνεση ότι κερδίσαμε 5-0. Πρέπει να ξαναγεμίσουν οι κάλπες. Μας ψήφισαν 2,4 εκατομμύρια συμπολίτες, ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι πολίτες οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν έχουν λόγο να αλλάξουν την επιλογή τους. Νομίζω ότι το έκαναν μετά από πολύ ώριμη σκέψη, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος για κάποιο λόγο να θεωρήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να πάνε να ψηφίσουν».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στην εκ νέου κατάρριψη των fake news, που διακινεί επιμόνως και συντεταγμένα, όπως λένε στην Πειραιώς, η αντιπολίτευση και δη ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ θα περιέλθουν υπό πλήρη κρατικό έλεγχο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ