Δέντρο έπεσε στο εστιατόριο που δειπνούσαν Πάιατ- Μενέντεζ

Δέντρο έπεσε στο εστιατόριο που δειπνούσαν Πάιατ- Μενέντεζ

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στη συνοδεία ασφαλείας του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και του Γερουσιαστή και προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, όταν μια λεύκα, έπεσε στο εστιατόριο πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών, στο οποίο δειπνούσαν.


Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας θορυβήθηκαν, πιστεύοντας ότι ίσως να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο, λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι το δέντρο, λόγω αδυναμίας, δεν κατάφερε να κρατηθεί και έπεσε μέσα στο χώρο του καταστήματος.

Από την πτώση, τραυματίστηκαν ελαφρά ένας υπάλληλος του καταστήματος καθώς και ο ιδιοκτήτης.

Υπενθυμίζεται ότι τον στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ και τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, μέσω της νέας αρχιτεκτονικής συμμαχιών στις οποίες συμμετέχει η χώρα μας, σηματοδοτεί η επίσκεψη του γερουσιαστή Μενέντεζ και η συνάντησή του με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ξεκινώντας από τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Πέμπτης. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη στις 9.30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ