Λοβέρδος: Να ελεγχθεί το τηλέφωνο του Χρ. Καλογρίτσα - Δεν είναι πλαστά τα sms

Λοβέρδος: Να ελεγχθεί το τηλέφωνο του Χρ. Καλογρίτσα - Δεν είναι πλαστά τα sms

Διατεθειμένος να προσκομίσει το κινητό τηλέφωνό του είναι ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας.

Αυτό γνωστοποίησε στο Ειδικό Δικαστήριο ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας πως ο εντολέας του θα προσκομίσει το τηλέφωνο προκειμένου να αποδείξει ότι τα SMS με τον Νίκο Παππά είναι γνήσια.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι τα μηνύματα ουδέποτε αμφισβητήθηκαν από βουλευτή οποιουδήποτε κόμματος κατά την προανακριτική διαδικασία της Βουλής.

«Θυμίζω, η Βουλή έδωσε το πόρισμα της τον Ιούλιο 2021. Τώρα έχουμε 2023. Ο κ. Παππάς, από το 2016 που έγινε ο διαγωνισμός, ακούει για αυτά τα sms και δεν αντέδρασε. Δεν είπε ποτέ ότι είναι πλαστά» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος και προσέθεσε: «Άφησαν οι δικηγόροι του τα χρόνια να περνάνε και να τίθενται ενώπιον Αρχών τέτοια στοιχεία; Ουδέποτε τα αμφισβήτησε. Έπρεπε να ζητήσει από το Hλεκτρονικό Εγκλημα στοιχεία, να πάει σε πραγματογνωμονες κλπ. Δεν έχουν τόσα χρόνια πει ούτε λέξη. Έφυγε από τη Βουλή και πήγε στον ανακριτή. Δεν είναι δυνατό να δεχθώ ότι τα πέντε SMS που θεμελιώνουν τα επιχειρήματά μας και κάνουν χρήση, τα προσβάλλουν τώρα. 

Το έκτο SMS, που φέραμε εδώ, το φέραμε προς ενίσχυση των επιχειρημάτων μας. Δεν καταθέσαμε τα υπόλοιπα, γιατί ο εντολεας μας είπε να περιοριστουμε στα αναγκαία.

Από το ημερολόγιο της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα προκύπτει η ακρίβεια του SMS. Η σελίδα αυτή αποδεικνύει ότι έγινε το ραντεβού με τον Aρτεμίου. Ο Καλογρίτσας δίνει το κινητό του στη διάθεσή σας. Υπεύθυνοι είναι η άλλη πλευρά που τόλμησε να ψελλίσει ότι είναι πλαστό. Το λέω από τώρα, αν βγουν όλες οι συνομιλίες δεν θα έχουμε την ευθύνη. Εγώ δεν το πίστευα όταν τα διάβασα. Έχω μεγάλη εμπειρία στην πολιτική και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα έχει γράψει αυτά πρώην υπουργός».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS