Ακραία κόντρα Κασσελάκη - Κούγια με φόντο τις δηλώσεις για τον Λύτρα - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ακραία κόντρα Κασσελάκη - Κούγια με φόντο τις δηλώσεις για τον Λύτρα - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει σε πρωινή εκπομπή πως η παραδοχή της πράξης του Απόστολου Λύτρα έχει «ανδρικά χαρακτηριστικά», με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «δεν υπάρχει τίποτα "αντρικό" στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μία ανακοίνωση του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μονό γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναικά ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Κασσελάκης: Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα

Τα «πυρά» συνεχίστηκαν και από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ότι:

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.

Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους» ανέφερε.

Το σχόλιο της Νέας Αριστεράς για την ανακοίνωση Κούγια

Στον Αλέξη Κούγια απάντησε και το Γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς μέσα από μία ανακοίνωση, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Ο κύριος Κούγιας καταφέρνει με τις παρεμβάσεις του να βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας, της ομοφοβίας και του μίσους.

Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαική χώρα.

Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ