Γεωργιάδης: Το μεγαλύτερο καρφί Κασσελάκη κατά Τσίπρα είναι ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρα»

Γεωργιάδης: Το μεγαλύτερο καρφί Κασσελάκη κατά Τσίπρα είναι ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρα»

Την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μένοντας στις αναφορές του στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης κάνει λόγο για «καρφί» του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον προκάτοχό του με την ατάκα «ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα».

«Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη», συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο υπουργός Υγείας.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το σχόλιό του για τη χειμαρώδη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα πέταξε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ