Συντάξεις Ιουλίου: Σήμερα ξεκινούν οι πληρωμές - Ποιοι είναι οι τυχεροί - Όλες οι ημερομηνίες

Συντάξεις Ιουλίου: Σήμερα ξεκινούν οι πληρωμές - Ποιοι είναι οι τυχεροί - Όλες οι ημερομηνίες

Ανατροπή με τις συντάξεις Ιουλίου φέρνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς κλειστές θα είναι οι τράπεζες τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, κι έτσι οι πρώτοι συνταξιούχοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους σήμερα το απόγευμα Παρασκευής 21 Ιουνίου.

Οι συνταξιούχοι πληρώνονται από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης μέρας και για τις συντάξεις Ιουλίου το πρώτο μεγάλο κύμα πληρωμών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου. Επειδή όμως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος θα ειναι κλειστές οι τράπεζες, θα γίνει προσπάθεια να μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από σήμερα.

Συντάξεις Ιουλίου: Όλες οι ημερομηνίες

Τις οριστικές ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουλίου 2024 ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

  • Την 25η/6/2024, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ) και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
  • Την 27η/6/2024, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ), λοιπών εντασσομένων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ