Η Wizz Air Abu Dhabi ξεκίνησε τις πτήσεις της στην Ελλάδα - Πρώτη πτήση της στην Αθήνα

Η Wizz Air Abu Dhabi ξεκίνησε τις πτήσεις της στην Ελλάδα - Πρώτη πτήση της στην Αθήνα

Την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συνδέει η αεροπορική εταιρεία Wizz Air Abu Dhabi. Ο νέος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεκίνησε τις πτήσεις, με την πρώτη πτήση της εταιρείας να προσγειώνεται στην Αθήνα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, και τη Θεσσαλονίκη να ξεκινούν στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Η σύνδεση Αθήνα - 'Αμπου Ντάμπι είναι τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη (από 17 Φεβρουαρίου) και Παρασκευή ενώ Θεσσαλονίκη - 'Αμπου Ντάμπι, δυο φορές, Δευτέρα, Τρίτη. "Τα νέα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και 'Αμπου Ντάμπι προσθέτουν με αυξητική δυναμική 600 χιλιάδες επιπλέον θέσεις εργασίας στην αγορά ετησίως και υπογραμμίζουν τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες ακόμα πιο προσιτές και οικολογικές προτάσεις ταξιδιού" τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Wizz Air Abu Dhabi, μια κοινοπραξία των ADQ και Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα αεροπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν ενώ ακόμη περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε δήλωσή της κάνει λόγο για "ψήφο εμπιστοσύνης" της Wizzair Abu Dhabi στην αγορά της Αθήνας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία, τον αεροπορικό κλάδο και τον τουρισμό. Και προσθέτει "το γεγονός ότι η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της νέας εταιρείας από τη βάση της στο 'Αμπου Ντάμπι, αποτελεί μια εξαιρετική αναπτυξιακή ενέργεια και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μια σημαντική νέα προσθήκη στην αγορά μας, με ασφαλείς, βιώσιμες και επιτυχημένες πτήσεις, με το έξοχο προϊόν που προσφέρει η εταιρεία".

Η Wizz Air έχει μεταφέρει περισσότερους από 2 εκατ. επιβάτες μέσω του ελληνικού δικτύου της, το οποίο περιλαμβάνει 8 αεροδρόμια και 62 δρομολόγια από το 2004 όταν η εταιρεία ξεκίνησε να πετά στην Ελλάδα. Η Wizz Air εγκαινίασε μια νέα εποχή υγειονομικά ασφαλούς ταξιδιού σε όλο το δίκτυό της, με ενισχυμένα μέτρα που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS