Αυτό είναι το κατάστημα ρούχων στο Σύνταγμα που επιβλήθηκε λουκέτο 48 ωρών από την ΑΑΔΕ

Αυτό είναι το κατάστημα ρούχων στο Σύνταγμα που επιβλήθηκε λουκέτο 48 ωρών από την ΑΑΔΕ

“Λουκέτο” δυο ημερών μπήκε στο κατάστημα της H&M στο Σύνταγμα μετά από έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, αποκαλύφθηκε ότι το κατάστημα δεν είχε διαβιβάσει 21.100 αποδείξεις, συνολικής αξίας 576.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ύψους 111.500 ευρώ. Το όνομα του καταστήματος έγινε γνωστό από βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ εντόπισαν ταμειακές μηχανές που είχαν διακόψει τη διασύνδεσή τους με την Αρχή για σχεδόν έξι μήνες. Οι ελεγκτές επισκέφθηκαν το κατάστημα, έχοντας στη διάθεσή τους στοιχεία από το σύστημα ΕΛΕΓΧΟΣlive, το οποίο παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη φορολογική συμπεριφορά των επιχειρήσεων.

 

@anastasiageorgako8 ❌ΣΟΚ / ΠΡΟΣΤΙΜΟ H&M Greece @H&M ❌ΚΛΕΙΣΤΟ❌ 🙄😯😧 #foryoupage #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Anastasia Georgakopo

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 56.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νόμος, και στο κατάστημα μπήκε λουκέτο για 48 ώρες. Ταυτόχρονα, οι ελεγκτές εξετάζουν και τις κινήσεις και άλλων καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας ρούχων, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και εκεί αντίστοιχες παραβάσεις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ