Βόρεια Κορέα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τη σύζυγό του σε θέατρο της Πιονγκγιάνγκ

Βόρεια Κορέα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τη σύζυγό του σε θέατρο της Πιονγκγιάνγκ

Η σύζυγος και η θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, του Κιμ Γιονγκ Ουν, έκαναν σήμερα μια σπάνια εμφάνιση στα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Να σημειωθεί ότι η οικογένεια που ουσιαστικά κυβερνά τη χώρα διατηρεί χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η σύζυγος του Κιμ, Ρι Σολ Γιου, και η θεία του, Κιμ Κιονγκ Χούι, παρακολούθησαν παράσταση στο θέατρο Μανσουντάε στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ με αφορμή το σεληνιακό Νέο Έτος, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση.

Τελευταία φορά που η Ρι εθεάθη δημοσίως ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου, την επέτειο της ίδρυσης του καθεστώτος, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της σε επίσκεψη στο Παλάτι του Ήλιου Κουμσουσάν, όπου βρίσκονται οι ταριχευμένοι σοροί του παππού και του πατέρα του Κιμ.

Με μουσική
«Όταν ο Κιμ εμφανίστηκε στην αίθουσα του θεάτρου με τη σύζυγό του, τη Ρι Σολ Γιου, ενώ ακουγόταν μουσική για την υποδοχή τους, το κοινό ξέσπασε σε ενθουσιώδεις επευφημίες ζητωκραυγάζοντας», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ