Τζο Μπάιντεν-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: 100 διαδηλωτές «χάλασαν» τη συνάντηση - Κατηγορίες για εκμετάλλευση των εργαζομένων

Τζο Μπάιντεν-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: 100 διαδηλωτές «χάλασαν» τη συνάντηση - Κατηγορίες για εκμετάλλευση των εργαζομένων

Τετ-α-τετ είχαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στις όχθες του λιμανιού της Βοστώνης στην προεδρική βιβλιοθήκη John F. Kennedy. Η συνάντηση διήρκησε 35 λεπτά και εξελίχθηκε σε μία φιλική συνομιλία για την κλιματική αλλαγή και την ψυχική υγεία.

“Πού είναι το πανωφόρι σου;”, ρώτησε ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας μόνο το κοστούμι του, χωρίς παλτό, παρά το γεγονός ότι έκανε κρύο.

Εκείνος χαμογέλασε και σχολίασε τη θέα του λιμανιού, λέγοντας πως ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Ωστόσο, η συνάντησή τους διακόπηκε από περίπου 100 διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν εξαγριωμένοι με το πώς ο Μπάιντεν ώθησε το Κογκρέσο να παρέμβει για να σταματήσει μια απεργία των σιδηροδρομικών συνδικάτων και κατηγόρησαν τους δύο άνδρες ότι «είναι συνένοχοι στην εκμετάλλευση εργαζομένων», έβρισαν τη βασιλική οικογένεια και φώναξαν συνθήματα κατά του Αμερικανού προέδρου, όπως το ότι «ο Τζο Μπάιντεν είναι απεργοσπάστης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ