Θρίλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο: Παιδιά έπεσαν σε παγωμένη λίμνη όταν έσπασε η επιφάνειά της – 2 αγνοούνται

Θρίλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο: Παιδιά έπεσαν σε παγωμένη λίμνη όταν έσπασε η επιφάνειά της – 2 αγνοούνται

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη λίμνη Babbs Mill στο Σόλιχαλ, καθώς παιδιά που έπαιζαν στην παγωμένη επιφάνειά της βρέθηκαν ξαφνικά μέσα στο νερό σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Sun, οι πυροσβέστες αρχικά ενημερώθηκαν ότι υπήρχαν έξι παιδιά που έπαιζαν στη λίμνη. Τα τέσσερα παιδιά που διασώθηκαν υπέστησαν όλα καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού αστυνομικοί και απλοί πολίτες πήδηξαν στο νερό για να τα σώσουν.

Κορυφώνεται η αγωνία για τα δύο παιδιά που αγνοούνται

Ωστόσο, στην Αγγλία υπάρχουν φόβοι ότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα τραγωδία, καθώς πιστεύεται ότι τα δύο αγνοούμενα παιδιά δεν είναι πλέον ζωντανά λόγω της ηλικίας τους, αλλά και της ακραία χαμηλής θερμοκρασίας του νερού. Οι αστυνομικοί παρέμειναν στη λίμνη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα επιστρατεύτηκαν μέχρι και ειδικοί δύτες από το Νοτινχαμσάιρ προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες, ωστόσο μέχρι στιγμής κάθε προσπάθεια έχει πέσει στο κενό.

Ένας αστυνομικός υπέστη ήπια υποθερμία και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Αναρρώνει πλήρως. Βίντεο από βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης δείχνουν τα σωστικά συνεργεία να πραγματοποιούν έρευνες μέσα στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες αμέσως μετά το περιστατικό απευθύνουν εκκλήσεις προκειμένου οι πολίτες να παραμένουν μακριά από τις λίμνες για όσο διαρκέσει ο πρωτοφανής χιονιάς στη Βρετανία.

Συντετριμμένοι ντόπιοι έκλαιγαν και αγκαλιάζονταν στο σημείο, με έναν να λέει: «Μπορεί να υπάρχουν ακόμα παιδιά παγιδευμένα εκεί μέσα. Σπαράζει η καρδιά μου». Όλα αυτά την ώρα που μια πρωτοφανής χιονόπτωση «δοκιμάζει» το Ηνωμένο Βασίλειο προκαλώντας χάος στα αεροδρόμια και τους δρόμους.

Τα παιδιά φαίνεται ότι έπαιζαν στον πάγο που κάλυπτε το νερό όταν έπεσαν μέσα. Μάρτυρες είπαν ότι ο πάγος έσπασε κάτω από δύο από τα παιδιά και υπόλοιπα βρέθηκαν στο νερό καθώς προσπάθησαν να τα βοηθήσουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ