Σοκαριστικό βίντεο με καρχαρία να βγαίνει σε παραλία και να ορμά σε λουόμενους

Σοκαριστικό βίντεο με καρχαρία να βγαίνει σε παραλία και να ορμά σε λουόμενους

Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε παραλία των Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, όπου καρχαρίας βγήκε στα ρηχά και όρμηξε στους λουόμενους που βρίσκονταν στο σημείο.

Τα πλάνα δείχνουν τον καρχαρία να «σκίζει» τα κύματα, καθώς κινείται με ταχύτητα προς τους λουόμενους που ουρλιάζουν, τη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο

Το τρομακτικό περιστατικό, το οποίο κοινοποιήθηκε στο TikTok, έλαβε χώρα σε μια παραλία της Λας Πάλμας, ενός δημοφιλούς προορισμού διακοπών στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας.

Στα πλάνα φαίνεται το αιχμηρό πτερύγιο του καρχαρία να κόβει τα κύματα, καθώς κατευθύνεται προς την ακτή, κάνοντας τους λουόμενους να ουρλιάζουν έντρομοι.

Ο καρχαρίας κινείται γρήγορα προς πιο ρηχά νερά, ενώ στο βάθος ακούγονται οι κραυγές από τους ανθρώπους στην άμμο. Μια νεαρή γυναίκα φαίνεται να τρέχει μακριά από τον καρχαρία που πλησιάζει, καθώς φτάνει απίστευτα κοντά στην ακτή, μόλις λίγα μέτρα από την άμμο.

Ο καρχαρίας τελικά γυρίζει και κολυμπάει πίσω στη θάλασσα, προς μεγάλη ανακούφιση των λουόμενων.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα και αναδεικνύει τον αυξανόμενο αριθμό εμφανίσεων καρχαριών σε δημοφιλείς ισπανικές παραλίες φέτος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ