Σενάρια «σύγκρουσης στο Αιγαίο» βλέπει ο τουρκικός Τύπος - «Bλέπουμε το τι προσπαθεί να κάνει η Ελλάδα»

Σενάρια «σύγκρουσης στο Αιγαίο» βλέπει ο τουρκικός Τύπος - «Bλέπουμε το τι προσπαθεί να κάνει η Ελλάδα»

Σενάρια «σύγκρουσης στο Αιγαίο», συζητούν στα τουρκικά κανάλια με τους δημοσιογράφους να βλέπουν ελληνικές προκλήσεις και επιθετικότητα. «Στην Ελλάδα έχουμε τις βάσεις, τις παρενοχλήσεις τις δηλώσεις ποιος βρίσκεται πίσω από αυτά; Για πολλές δεκαετίες η Ελλάδα ήταν ήρεμη και ήταν εκεί που ήταν, τι συνέβη;» διερωτήθηκε ο πολιτικός αναλυτής Χακάν Μπαρντακτσί.

Αλλά και η Φουλγιά Καλφά, παρουσιάστρια του CNN Turk ισχυρίστηκε «διαπιστώνουμε πως οι βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν έχουν αμυντική, αλλά επιθετική διάταξη». «Όταν κοιτάξουμε στο Αιγαίο, αν οι δυο χώρες η Ελλάδα και η Τουρκία μπουν σε σύγκρουση αυτό δεν θα προκαλούσε ζημιά και στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ;» διερωτήθηκε.

«Η Τουρκία βλέπει το τι προσπαθεί να κάνει η Ελλάδα. Το πώς παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι και πώς δεν το κάνει με τη δική της βούληση» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Όπως μεταδίδει o ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι. «Όταν η Τουρκία δείξει την αποφασιστική αντίδρασή της στο Αιγαίο, η μέρα της Ελλάδας θα γίνει νύχτα», δήλωσε χαρακτηριστικά απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ελιζέ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS