Σαντορίνη: Το Αμπού Ντάμπι αντιγράφει το ελληνικό νησί - Το θέρετρο Anantara Santorini
Φωτογραφία: X/Twitter

Σαντορίνη: Το Αμπού Ντάμπι αντιγράφει το ελληνικό νησί - Το θέρετρο Anantara Santorini

Οι αντιγραφές του κοσμοπολίτικου ελληνικού νησιού στα πέρατα του κόσμου δεν έχουν τέλος καθώς το Αμπού Ντάμπι έχει αναδημιουργήσει το Anantara Santorini στη μέση της ερήμου με τις τιμές να συναγωνίζονται επάξια αυτές του αυθεντικού νησιού, καθώς το κόστος διανυκτέρευσης ξεπερνάει τα 700 ευρώ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 22 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 44 άτομα ταυτόχρονα - πολύ μακριά από τα πολυσύχναστα σοκάκια του νησιού.

Πώς είναι το θέρετρο Anantara Santorini

Το θέρετρο είναι μόνο για ενήλικες, υπάρχουν ζωγράφοι που εργάζονται γύρω από τους επισκέπτες κάθε μέρα για να εξασφαλίσουν ότι οι λευκοί τοίχοι παραμένουν λαμπεροί.

Όλα τα δωμάτια οδηγούν σε έναν κοινόχρηστο χώρο που μοιάζει με σαλόνι, δίνοντας σκόπιμα μια πολύ σπιτική ατμόσφαιρα, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους επισκέπτες να περπατήσουν μέσα από τα διαφορετικά περιβάλλοντα της εγκατάστασης.

Το Anantara Santorini δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τοπόσημο αναδημιουργείται σε διαφορετική πόλη. Αρκετές πόλεις στην Κίνα έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εκδοχές δυτικών ορόσημων, όπως το Παρίσι, η Γέφυρα του Λονδίνου και η Route 66.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ