Ρωσία: Συνετρίβη το αεροπλάνο του Γεβγκένι Πριγκόζιν - Νεκρός ο αρχηγός της Wagner, λένε ρωσικά ΜΜΕ

Ρωσία: Συνετρίβη το αεροπλάνο του Γεβγκένι Πριγκόζιν - Νεκρός ο αρχηγός της Wagner, λένε ρωσικά ΜΜΕ


Ένα πολιτικό αεροσκάφος τύπου Embraer συνετρίβη στην περιοχή Tver στη Ρωσία. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

Το αεροσκάφος, όπως αναφέρεουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ανήκει στον αρχηγό της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν. Το αεροσκάφος, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα με προορισμό την Αγία Πετρούπολη.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είπαν στο TASS ότι βρέθηκαν τα πτώματα των επιβαινόντων. Πρόσθεσαν επίσης ότι το αεροπλάνο κάηκε όταν έπεσε στο έδαφος, ήταν σε πτήση για λιγότερο από μισή ώρα.

«Το αεροπλάνο Embraer πετούσε από το Σερεμέτιεβο στην Αγία Πετρούπολη. Στο αεροσκάφος επέβαιναν τρεις πιλότοι και επτά επιβάτες. Όλοι πέθαναν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η συντριβή σημειώθηκε κοντά στο χωριό Κουζένκινο. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών ξεκίνησε έρευνα για τη συντριβή. Το τμήμα ανέφερε ότι ο Γεβγκένι Πριγκόζιν ήταν μεταξύ των επιβατών στο πλοίο.

«Έχει ξεκινήσει έρευνα για τη συντριβή του αεροσκάφους Embraer, που σημειώθηκε απόψε στην περιοχή Tver. Σύμφωνα με τη λίστα των επιβατών, μεταξύ αυτών είναι το όνομα και το επώνυμο του Γεβγκένι Πριγκόζιν», σημείωσε το τμήμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ