Reuters: Ο Πούτιν ζητάει κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία

Reuters: Ο Πούτιν ζητάει κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία

Την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία φαίνεται να επιθυμεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με ρωσικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται απογοητευμένος για τις προσπάθειες τις Δύσης να εμποδίσουν τις διαπραγματεύσεις και την απόφαση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να αποκλείσει τις συνομιλίες.

«Ο Πούτιν μπορεί να πολεμήσει για όσο χρόνο χρειαστεί, αλλά ο Πούτιν είναι επίσης έτοιμος για κατάπαυση του πυρός – για να παγώσει ο πόλεμος», είπε μια πηγή που έχει γνώση των συζητήσεων ανώτατου επιπέδου στο Κρέμλινο.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι έτοιμος να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και να διαπραγματευθεί μια κατάπαυση πυρός που θα αναγνωρίζει τις σημερινές γραμμές στο πεδίο της μάχης, όπως δήλωσαν τέσσερις ρωσικές πηγές στο Reuters, οι οποίες πρόσθεσαν ωστόσο ότι ο Πούτιν είναι έτοιμος να συνεχίσει τον πόλεμο στην περίπτωση που το Κίεβο και η Δύση δεν ανταποκριθούν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ