Προκλητικός ο Τσελίκ: Τι αφορά τους Έλληνες που απεικονίζεται το τζαμί της Αγιάς Σοφιάς στα τουρκικά διαβατήρια

Προκλητικός ο Τσελίκ: Τι αφορά τους Έλληνες που απεικονίζεται το τζαμί της Αγιάς Σοφιάς στα τουρκικά διαβατήρια

«Η Αγία Σοφία βρίσκεται στην περιοχή της κυριαρχίας μας»


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απεικονίζεται η Αγιά Σοφιά στα τουρκικά διαβατήρια ως τζαμί.

Επ’ αυτού, ο Ομέρ Τσελίκ πήρε θέση και επέκτεινε την τουρκική προκλητικότητα ακόμα παραπέρα τονίζοντας πως του φαίνεται περίεργο να ασχολούνται στην Ελλάδα με αυτό το ζήτημα.

Ο ίδιος σημείωσε ότι σημείωσε δε ότι η ιδέα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι κάτι «πολύ όμορφο και σωστό». «Δεν καταλαβαίνω γιατί ενδιαφέρει τους Έλληνες το τι απεικονίζεται στο διαβατήριό μας».

Και πρόσθεσε λέγοντας πως «Τι ενδιαφέρει, τι αφορά τους Έλληνες που απεικονίζεται το τζαμί της Αγίας Σοφίας το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της κυριαρχίας της Τουρκίας; Αυτή η νοοτροπία πραγματικά είναι περίεργη».

«Συγχαίρουμε όσους συνέβαλαν στο να απεικονίζεται το τζαμί της Αγίας Σοφίας στα διαβατήρια μας. Αυτό δεν αφορά τους Έλληνες και δεν έχουν λόγο να αντιδράσουν. Είχαν κάνει το ίδιο όταν είχαμε ανοίξει την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αυτό δεν αφορά την Ελλάδα, η Αγία Σοφία βρίσκεται στην περιοχή της κυριαρχίας μας», σημείωσε ο εκπρόσωπους του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS