Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου σε στρατιώτες έξω από τη Γάζα: Το επόμενο στάδιο έρχεται

Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου σε στρατιώτες έξω από τη Γάζα: Το επόμενο στάδιο έρχεται

«Ώρα μηδέν» για τη Γάζα, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να επισκέπτεται στρατιώτες που ετοιμάζονται για την χερσαία επίθεση και να τους ρωτά αν είναι έτοιμοι για το επόμενο στάδιο.

Την ώρα που η μαζική φυγή αμάχων από τη Λωρίδα της Γάζας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφότου έληξε το τελεσίγραφο του Ισραήλ για εκκένωση, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφθηκε Ισραηλινούς στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί έξω από το σημείο.

Σε βίντεο από την συνάντηση, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ακούγεται να ρωτά τους φαντάρους: «Είστε έτοιμοι για το επόμενο στάδιο; Το επόμενο στάδιο έρχεται».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν έκανε καμία άλλη διευκρίνιση στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, που δείχνει μόνο τους στρατιώτες να κουνούν καταφατικά το κεφάλι, απαντώντας στην ερώτησή του Μπενιαμίν Νετανιάχουν.

Δείτε το βίντεο:

Αγωνία για τους απαχθέντες Ισραηλινούς

Από την άλλη πλευρά, οι οικογένειες των απαχθέντων Ισραηλινών αγωνιούν για την ασφάλειά τους. Ο Αβιτσάι Μπρόντετζ, ένας αγρότης από το κιμπούτς Κφαρ Αζά, η σύζυγος και τα τρία παιδιά του οποίου κρατούνται όμηροι στη Γάζα, έχει κατασκηνώσει έξω από την έδρα του ισραηλινού στρατού, με σκοπό να τραβήξει την προσοχή των αρμοδίων για να σώσουν τους ομήρους.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να απελευθερωθούν οι γυναίκες και τα παιδιά», είπε στους δημοσιογράφους. «Δεν θέλω να μιλώ για πολιτική, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ. Αγαπώ τους φίλους μου και το σπίτι μου και το κιμπούτς μου. Ελπίζω να επιστρέψουμε εκεί και δεν θα με ξαναδείτε», είπε.

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι εννέα όμηροι σκοτώθηκαν τη νύχτα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Προηγουμένως, είχε απειλήσει ότι θα σκότωνε έναν όμηρο για κάθε σπίτι που βομβαρδίζεται απροειδοποίητα από το Ισράηλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ