Ομέρ Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης απειλεί τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Ομέρ Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης απειλεί τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Έναν απρόσμενο… «σύμμαχο» στο πρόσωπο του εκπροσώπου τύπου του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος AKP Ομέρ Τσελίκ, φαίνεται πως βρήκε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο τελευταίο προκλητικό ντελίριο κατά της Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισε «κράτος πειρατή», ο Τσελίκ κατηγόρησε την αντιπολίτευση στην Τουρκία επειδή επιχειρεί να συγκρίνει τον Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος απειλεί ευθέως -όπως δήλωσε- τα τουρκικά συμφέροντα σε Αιγαίο Πέλαγος και Ανατολική Μεσόγειο.

«Προσπαθούν να βάλουν τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην ίδια κατηγορία με τον Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις παρενοχλήσεις και την επιθετικότητα κατά της Τουρκίας και απειλεί τη Γαλάζια Πατρίδα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του AKP, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος protothema.gr, απαντώντας ουσιαστικά στις βολές του επικεφαλής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Κεμά Κιλιτσντάρογλου ο οποίος κατηγόρησε Ερντογάν και Μητσοτάκη πως: «παίζουν το χαρτί του πολέμου» επειδή χάνουν ψήφους.

Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, ο παραλογισμός Τούρκων αξιωματούχων χτυπάει «κόκκινο», φτάνοντας στο σημείο να κατηγορούν ευθέως τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνησή επειδή υπερασπίζονται τα ελληνικά συμφέροντα σε Αιγαίο Πέλαγος και Ανατολική Μεσόγειο -είτε με νέες ισχυρές συμμαχίες είτε με νέους εξοπλισμούς- βάζοντας στον «πάγο» τους προκλητικούς σχεδιασμούς της Άγκυρας με την «Γαλάζια Πατρίδα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ