Οικογένεια φεύγει από πόλη της Ουκρανίας για να σωθεί και περνά δίπλα από κτίριο που ανατινάσσεται

Οικογένεια φεύγει από πόλη της Ουκρανίας για να σωθεί και περνά δίπλα από κτίριο που ανατινάσσεται

Τις πιο δύσκολες στιγμές τους περνάνε οι κάτοικοι της Ουκρανίας. Ο φόβος και ο τρόμος εδώ και λίγα 24ωρα καραδοκεί παντού. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση. Η εισβολή της Ρωσίας και οι συνεχείς βομβαρδισμοί αναγκάζουν τους κατοίκους να μαζέψουν λίγα πράγματα και μαζί με τις οικογένειές τους να αναζητήσουν ένα πιο ασφαλή τόπο. 

Ωστόσο, ο τρόμος καραδοκεί παντού. Μια οικογένεια που επιχείρησε να φύγει προκειμένου να προστατευτεί από τους βομβαρδισμούς συναντά στον δρόμο της την μανία και τον παραλογισμό του πολέμου.

Ο φόβος κυριαρχεί παντού. Απόδειξη το παρακάτω βίντεο του Marie Claire, με μια οικογένεια να προσπαθεί να σωθεί αφήνοντας το μέρος που ζει, δίπλα στην πόλη Okhytyrka. Οι επιθέσεις είναι παντού.

 Ένα κτίριο ανατινάσσεται λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό τους. Αυτή είναι η τρομακτική καθημερινότητα όλων πια.

Ο φόβος είναι παντού

Ουκρανοί που μιλούν στο Marie Claire, την κατάσταση που επικρατεί, μετά τη ρωσική εισβολή. Οι επιθέσεις δεν γίνονται μόνο στις μεγάλες πόλεις, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Όπως δεν πίστευε κανείς ότι θα ξεκινούσε ποτέ αυτός ο πόλεμος, έτσι οι εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες για τη σύντομη λήξη του.

 Ωστόσο τα παιδιά της Ουκρανίας ξύπνησαν χθες με αποκαρδιωτικές εικόνες, που θα τραυματίσουν για πάντα την ψυχή τους. Γυναίκες προσπαθούν να φύγουν με τα μωρά τους στα εξοχικά ή στα χωριά τους για να σωθούν, μόνες, καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αποφάσισε γενική επιστράτευση, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εισβολή των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη χώρα του, υπογράφοντας σχετικό προεδρικό διάταγμα. Μαρτυρίες μάλιστα κάνουν λόγο για εθελοντική επιστράτευση από την αρχή της επίθεσης με τους άντρες της χώρας, να μη σκοπεύουν να παραδώσουν τα όπλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ