«Ο πατέρας σου είναι εγκληματίας πολέμου»: Βρετανοί ακτιβιστές διαδηλώνουν έξω από το σπίτι της κόρης του Λαβρόφ στο Λονδίνο

«Ο πατέρας σου είναι εγκληματίας πολέμου»: Βρετανοί ακτιβιστές διαδηλώνουν έξω από το σπίτι της κόρης του Λαβρόφ στο Λονδίνο

Όπως όλοι οι γόνοι της ρωσικής ολιγαρχίας ζει σε μια πολυτελή έπαυλη αξίας 4,5 εκατομμυρίων λιρών.

Στο στόχαστρο Βρετανών ακτιβιστών κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία βρέθηκε η Πολίνα Κοβάλεβα, θετή κόρη του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, η οποία ζει στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, διαδηλωτές περικύκλωσαν το Σάββατο το πολυτελές διαμέρισμά της στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας το σύνθημα «ο πατέρας σου είναι δολοφόνος».

Η Πολίνα, κόρη της επίσημης ερωμένης του Σεργκέι Λαβρόφ, διαθέτει μία πολυτελή έπαυλη στη βρετανική πρωτεύουσα, αξίας 4,5 πέντε εκατομμυρίων λιρών.

Ο αποτρόπαιος πόλεμος του δικτατορικού καθεστώτος Πούτιν συνεχίζεται στην Ουκρανία και εν μέσω κυρώσεων κατά της ρωσικής ολιγαρχίας οι ακτιβιστές έβαλαν στο στόχαστρο και τη θετή κόρη του Λαβρόφ, η οποία όπως όλοι οι γόνοι της ρωσικής ολιγαρχίας ζει ζωή χαρισάμενη στη βρετανική πρωτεύουσα.

Για τους Βρετανούς, η Πολίνα είναι η θετή κόρη ενός εγκληματία πολέμου που ξεπλένει τα χρήματά του στη χώρα τους. Το διαμέρισμα της Κοβάλεβα βρίσκεται στο Κένσινγκτον του νότιου Λονδίνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το προσωπικό ασφαλείας του οικήματος αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν η Κοβάλεβα βρίσκεται στο Λονδίνο.

Στο μεταξύ, Βρετανοί βουλευτές ζήτησαν από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον να προσθέσει το όνομα της Κοβάλεβα στη λίστα των ατόμων που αντιμετωπίζουν κυρώσεις εξαιτίας των διασυνδέσεών τους με το καθεστώς Πούτιν.

Η μητέρα της Κοβάλεβα, Σβετλάνα Πολιάκοβα, φέρεται να είναι η επίσημη ερωμένη του 71χρονου υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας επί 20 χρόνια.

Η σύντροφος του Λαβρόφ έχει παχυλό κουμπαρά χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιότητα ή καριέρα. Φέρεται να έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα αξίας περίπου οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων στην καρδιά της Μόσχας, ενώ διατηρεί μια εντυπωσιακή συλλογή ακριβών αυτοκινήτων.

Βεβαίως έχει εξασφαλίσει και την κόρη της. Η 26χρονη Πολίνα, κόρη της ερωμένης του Λαβρόφ από τον προηγούμενο της γάμο, ζει μόνιμα στο Λονδίνο, διατηρώντας ένα βιοτικό επίπεδο που ξεφεύγει πλήρως από τα δεδομένα των περισσότερων συνομηλίκων της.

Η Κοβάλεβα εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια ενός πανάκριβου ακινήτου στη πανάκριβη High Street του Kένσινγκτον, το οποίο φέρεται να αγόρασε σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Είναι απόφοιτος του Business School του Imperial College, με ειδίκευση στα οικονομικά και την επιχειρηματική στρατηγική. Προτού ξεκινήσει τις σπουδές της, εργάστηκε στον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS