Ολλανδός ντετέκτιβ για τον artfreak και τον Πικάσο: Ψάξτε στον τάφο του θείου του

Ολλανδός ντετέκτιβ για τον artfreak και τον Πικάσο: Ψάξτε στον τάφο του θείου του

Νέος γύρος αποκαλύψεων από τον ντετέκτιβ που έχει εντοπίσει έως τώρα περισσότερα από 200 κλεμμένα έργα τέχνης και ο οποίος ήταν ο πρώτος που επώνυμα άρχισε να μιλάει για διεθνές κύκλωμα και άλλες κλοπές στις οποίες εμπλέκεται ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής.

Τώρα ο Ολλανδός Arthrur Brand προχωρά σε ισχυρισμούς για την πρώην σύντροφο του φερόμενου δράστη, αλλά και για τις κρύπτες που έβαζε τους πολύτιμους πίνακες. Θυμίζουμε ότι υποστηρίζει πως ο 49χρονος είχε αναλάβει την πώληση δύο κλεμμένων έργων, του Πικάσο και του Μονέ, το 2012 από το Kunsthal στο Ρότερνταμ.

Ψάξτε στον τάφο του θείου του

Τώρα αποκαλύπτει ότι, σύμφωνα με την πηγή του, τρεις ήταν οι κρύπτες του φερόμενου δράστη: η καφέ γυψοσανίδα στο σπίτι που κληρονόμησε από τον θείο του, η ντουλάπα της μητέρας του, αλλά και... ο τάφος του θείου του.

Μάλιστα ο Brand δημοσιεύει -με κρυμμένο το πρόσωπο- και μια φωτογραφία της γυναίκας που λέει ότι είναι η πηγή του, τη στιγμή που φιλιέται στο στόμα με τον 49χρονο. Ο ντετέκτιβ λέει ότι αυτή είναι η γυναίκα στην οποία εξομολογήθηκε ο φιλότεχνος ελαιοχρωματιστής ότι έκανε την κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη, ότι μπήκε εθελοντής στην αγγλική αστυνομία για να διαπιστώσει αν υπάρχουν υπόνοιες για τη δράση του αλλά και ότι είχε εμπλοκή στην κλοπή και κυρίως στην αγοροπωλησία δύο έργων από το Ρότερνταμ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 49χρονος κατά την ανάκρισή του είχε πει στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξομολογήθηκε την κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη σε πρώην σύντροφό του που ζει στο Λονδίνο, αλλά η ίδια δεν τον πίστευε. Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida με τον Arthur Brand, δήλωσε ότι μέχρι στιγμής από ελληνικής πλευράς δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ