Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Δεύτερη άλωση η μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί!»

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Δεύτερη άλωση η μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί!»

Δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί με κάθε τρόπο ο τούρκος πρόεδρος


Μπορεί να πράγματα στην Τουρκία να μην φαίνονται και τόσο καλά για τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όμως εκείνος συνεχίζει να «ποντάρει» στην εθνικιστική βάση των Τούρκων ψηφοφόρων, ώστε να επανεκλεγεί στη θέση του προέδρου κάτι που το απέδειξε για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας «όλα τα μέσα».

Ο Ερντογάν διάβασε… ποιήματα στον λαό του..! Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρόεδρος με ένα ποίημα μίλησε για την Αγιά Σοφιά λέγοντας ότι η μετατροπή της σε τζαμί αποτέλεσε «δεύτερη Άλωση»!

Στο ποίημα που παρουσιάζει ο Τούρκος πρόεδρος τον εαυτό του ως δεύτερο πορθητή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, αναφέρει:

«Αγία Σοφία, υπέροχε ναέ! Μην ανησυχείς τα εγγόνια του Μωάμεθ του Πορθητή θα γκρεμίσουν όλα τα είδωλα και θα σε μετατρέψουν και πάλι σε τζαμί. Θα κλαίνε όταν θα ετοιμαστούν για προσευχή και θα γονατίσουν για να προσευχηθούν. Οι ήχοι των προσευχών θα γεμίσουν και πάλι τους άδειους τρούλους. Θα είναι η δεύτερη Άλωση. Οι ποιητές θα γράψουν έπος. Οι προσευχές θα την αναγγείλουν. Οι ήχοι των προσευχών που θα ακουστούν από τους άδειους σήμερα μιναρέδες θα ακουστούν και πάλι στο Διάστημα.

Όλος ο κόσμος θα νομίζει πως αναστήθηκε ο Μωάμεθ ο Πορθητής. Δεύτερη Άλωση αυτό θα συμβεί, αυτές οι ημέρες είναι κοντά, ίσως πιο κοντά και από το αύριο. Δόξα τον Αλλάχ, αξιωθήκαμε να φτάσουμε σε αυτό το αύριο.

Ακούσατε το ποίημα και έλεγε η θα ανοίξει. Η Αγία Σοφία.... Άνοιξε η Αγία Σοφία; Μας αξίωσε ο Θεός. Δόξα τον Αλλάχ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS