Μυστήριο με το θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο -Δεν αποκλείεται να ήταν δυστύχημα

Μυστήριο με το θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο -Δεν αποκλείεται να ήταν δυστύχημα

Πιθανή ανατροπή για τον θάνατο 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο, ενδέχεται να υπάρξει μετά τα ευρήματα, τα στοιχεία που υπάρχουν και τις εκτιμήσεις των ανακριτών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το philenews.gr, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και ήδη έχει θέσει υπό κράτηση τον 38χρονο Ιρανό συγκάτοικό του, ωστόσο τα πράγματα ενδεχομένως να πάρουν άλλη τροπή, αν επιστημονικά το θύμα συνδεθεί με ορισμένα τεκμήρια.

Έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο

Νεκρός είναι ο Αθανάσιος Κ. γνωστός ως Σάκης, ο οποίος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος στον τρίτο όροφο στη Λευκωσία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος με τη συμβία του από τη Βουλγαρία είχαν φύγει από το διαμέρισμα τους στον Στρόβολο, στο οποίο διέμεναν άλλα τρία πρόσωπα. Ένας 38χρονος Ιρανός και δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος.

Όταν κατέβηκαν κάτω η συμβία του διαπίστωσε ότι ξέχασε στο διαμέρισμα το κινητό της τηλέφωνο. Το θύμα ανέβηκε για να το πάρει και μη έχοντας κλειδιά άρχισε να φωνάζει στο συγκάτοικο του από το Ιράν που κοιμόταν στο σπίτι, για ν’ ανοίξει. Μάλιστα η φίλη του, που δεν είχε οπτική επαφή, ανέφερε στην Αστυνομία ότι τον άκουσε κάποια στιγμή να λέει στον συγκάτοικό του «πόση ώρα ν’ ανοίξεις».

Στη συνέχεια, αυτός εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο, ενώ αυτοψία στη σκηνή, σύμφωνα με την Αστυνομία, διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, τόσο το βράδυ της Κυριακής (6/8), όσο και χθες (7/8).

Συνελήφθη ο συγκάτοικος του 40χρονου

Από τις προκαταρκτικές ενδείξεις, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου συγκάτοικου του θύματος, αφού ενώπιον τους υπήρχαν μαρτυρίες ότι τα δύο πρόσωπα είχαν συχνά προστριβές για ασήμαντες αιτίες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.gr, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, διερευνούν το ενδεχόμενο ο θάνατος του 40χρονου να οφείλεται τελικά σε ατύχημα από πτώση, στην προσπάθειά του να εισέλθει στο διαμέρισμα από παράθυρο. Κι’ αυτό γιατί φαίνεται πως κατέβαλε προσπάθεια να εισέλθει από παράθυρο στο διαμέρισμα μέσω της σκάλας της πολυκατοικίας και άλλου παραθύρου.

Στην προσπάθειά του ν’ αρπαχτεί από το περβάζι του παραθύρου του διαμερίσματός του το οποίο ήταν ψηλότερα από το σημείο που βρισκόταν, ένα μέρος του αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό μαζί με το αποκομμένο μάρμαρο.

Θλίψη για την απώλεια του 40χρονου -Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι

Στο μεταξύ, απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του 40χρονου στην Ελλάδα μετά που ενημερώθηκαν για τον χαμό του. Όπως ανέφεραν, διέμεναν στο διαμέρισμα με άλλους τρεις μέχρι οικονομικά να τα καταφέρουν να ενοικιάσουν μόνοι τους ένα σπίτι. Όπως δήλωσε στενό συγγενικό του άτομο, με τον συγκάτοικο είχαν μικροκαβγάδες αλλά για ασήμαντα πράγματα. Η μητέρα του άτυχου άντρα μένει στην Πτολεμαΐδα, που είναι η πόλη καταγωγής της οικογένειας.

Ο 40χρονος μαζί με τους δύο αδερφούς του είχαν αποφασίσει να μετακομίσουν για πάντα στην Κύπρο. Ο Σάκης έφυγε το 2012 μετά τον χωρισμό με την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Ο συγκάτοικός του αρνείται τις κατηγορίες

Ο Ιρανός συγκάτοικός του στην κατάθεσή του αρνείται κάθε ανάμειξη και λέει ότι εκείνη την ώρα κοιμόταν. Χθες (7/8) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο τον προφυλάκισε για οκτώ ημέρες. Την Δευτέρα η νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πολυτραυματισμό λόγω της πτώσης από ύψος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ