Κορωνοϊός: H G7 συζήτησε την προέλευση του κορωνοϊού -«Ανοικτό» από τον ΠΟΥ να ξέφυγε από εργαστήριο της Ουχάν

Κορωνοϊός: H G7 συζήτησε την προέλευση του κορωνοϊού -«Ανοικτό» από τον ΠΟΥ να ξέφυγε από εργαστήριο της Ουχάν

Οι ηγέτες της G7 συζήτησαν την προέλευση του κορωνοϊού, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβεβαιώνοντας ότι όλες οι υποθέσεις λαμβάνονται υπόψη - συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας διαρροής εργαστηρίου στην Ουχάν.

Στη σύνοδο κορυφής τους στην Κορνουάλη το Σάββατο, οι ηγέτες της G7 συζήτησαν με τον Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, με την ατζέντα να συμπεριλαμβάνει την κρίση κορωνοϊού και τις προσπάθειες αποφυγής μελλοντικών πανδημιών.

Ο ΠΟΥ ετοιμάζεται για την δεύτερη φάση έρευνας για την προέλευση του κορωνοϊού
«Πιστεύουμε ότι όλες οι υποθέσεις πρέπει να είναι ανοιχτές και θα περάσουμε στην δεύτερη φάση των ερευνών», δήλωσε ο Δρ. Τέντρος, προσθέτοντας ότι πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τις έρευνες από σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας. Οπως επιβεβαίωσε σύμφωνα με το SkyNews, ο ΠΟΥ προετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση της έρευνάς του σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί «διαφάνεια» και «συνεργασία» από την πλευρά της Κίνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν, τον περασμένο μήνα, διέταξε αξιωματούχους πληροφοριών να «διπλασιάσουν» τις προσπάθειες για να διερευνήσουν την προέλευση της πανδημίας κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας ότι προήλθε από εργαστήριο στην Κίνα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS