Σε κώμα ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζά Καντίροφ, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ

Σε κώμα ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζά Καντίροφ, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ

Ο Ραζμάν Καντίροφ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, αναφέρουν πληροφορίες των Ουκρανών.

Σύμφωνα με αναφορές σε ουκρανικά ΜΜΕ, ένας εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας, ο Αντρέι Γιούσοφ, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του Καντίροφ επιδεινώθηκε, και πλέον βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σε δημοσιεύματα, αναφέρεται ότι ο Καντίροφ είναι σε κώμα.

«Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Δεν πρόκειται για τραυματισμούς. Άλλες λεπτομέρειες χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις. Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε για συστημικά προβλήματα υγείας», αναφέρουν οι πληροφορίες που μεταδίδουν ουκρανικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών για την κατάσταση της υγείας του Καντίροφ, του ηγέτη της Τσετσενίας και στενού συμμάχου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ