Ισχυρή έκρηξη από διαρροή αερίου σε κτίριο στη Μαδρίτη - Τουλάχιστον 17 τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη από διαρροή αερίου σε κτίριο στη Μαδρίτη - Τουλάχιστον 17 τραυματίες

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής σε τετραώροφο κτίριο στο προάστιο Σαλαμάνκα της Μαδρίτης.

Από την έκρηξη που προκλήθηκε, πιθανότατα, από διαρροή αερίου, τραυματίστηκαν 17 άτομα, σύμφωνα με την El Pais. Οι πληροφορίες θέλουν τον ένα εκ των τραυματιών να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Το κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ υπάρχουν πολλές ζημιές και σε σταθμευμένα οχήματα. Στην περιοχή, η οποία έχει αποκλειστεί, έχουν αναπτυχθεί πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Μαδρίτη, η τοπική υπηρεσία πολιτικής προστασίας και η δημοτική αστυνομία.

Εκπρόσωπος από τις ομάδες έκτακτης ανάγκης ανέφερε ότι «οι πυροσβέστες προσπαθούν να προσεγγίσουν το διαμέρισμα, στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη, με κλίμακα από την πρόσοψη του κτιρίου» και ότι έχουν διασώσει τέσσερα άτομα που βρίσκονταν μέσα. «Αυτή τη στιγμή δίνουν προτεραιότητα στην αναζήτηση πιθανών θυμάτων που μπορεί να βρίσκονται μέσα», προσθέτει η εκπρόσωπος.

Η δημοτική αστυνομία της Μαδρίτης ρυθμίζει την κυκλοφορία στην περιοχή και έχει αναπτύξει μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να καταγράφουν εικόνες από αέρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS