Η επιστολή ενός 8χρονου στον Μπόρις Τζόνσον - Τι του ζήτησε

Η επιστολή ενός 8χρονου στον Μπόρις Τζόνσον - Τι του ζήτησε

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα σταματήσει τον Άγιο Βασίλη και θα καταφέρει να παραδώσει τα δώρα του στα παιδιά, διαβεβαίωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson σε επιστολή του, στην οποία επικαλείται ειδικούς οι οποίοι λένε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των παιδιών, αν τηρηθούν οι κανόνες.

Ο Johnson έδωσε αυτή τη διευκρίνιση μετά την επιστολή που έλαβε από ένα 8χρονο αγόρι, τον Μόντι, ο οποίος του έγραψε για να τον ρωτήσει αν ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να παραδώσει φέτος τα δώρα του.

Στο χειρόγραφο μήνυμά του ο Μόντι ρώτησε τη βρετανική κυβέρνηση αν έχει σκεφτεί το θέμα του Άγιου Βασίλη και της ετήσιας επίσκεψής του στα παιδιά: «Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά μήπως εσείς και οι επιστήμονες μπορείτε να μιλήσετε για αυτό;», ρωτούσε ο 8χρονος.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανήρτησε την επιστολή του Μόντι στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μαζί με την απάντησή του.

«Έχω πάρει τηλέφωνο στον Βόρειο Πόλο και μπορώ να σου πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος και ανυπομονεί να ξεκινήσει, όπως και ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι», επισήμανε.

«Ο επικεφαλής δημόσιας υγείας μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι, εφόσον ο Άγιος Βασίλης συμπεριφερθεί με τον γνωστό, υπεύθυνο τρόπο του και εργαστεί γρήγορα και με ασφάλεια, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δική σας υγεία ή τη δική του», πρόσθεσε ο Johnson. Ο Βρετανός πρωθυπουργός εξήγησε ότι έχει ήδη λάβει πολλά γράμματα για το θέμα και συμφώνησε με την ιδέα του Μόντι τα παιδιά να τοποθετήσουν ένα αντισηπτικό δίπλα στα κουλουράκια που αφήνουν για τον Άγιο Βασίλη.

 

https://twitter.com/BorisJohnson/status/1331537117084856320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1331537117084856320%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fepikairotita%2Fi-epistoli-enos-8xronou-ston-mporis-tzonson-ti-tou-zitise%2F4142396

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS