Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό -Οι φωτό με τον Τζορτζ και την Σάρλοτ [εικόνες]

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό -Οι φωτό με τον Τζορτζ και την Σάρλοτ [εικόνες]

Στο στόχαστρο για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό βρέθηκα για μία ακόμα φορά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ κατηγορήθηκαν συγκεκριμένα ότι παραβίασαν τον «κανόνα των έξι» αφού συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Έντουαρντ και την οικογένειά του στο Σάντριγχαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του μαζί με τα τρία του παιδιά λέγεται ότι συναντήθηκαν με τον θείο του πρίγκιπα Έντουαρντ, τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά τη λαίδη Λουίζ Γουίνσδορ και τον υποκόμη του Σέβερν Τζέιμς, σε δημόσιο αξιοθέατο. Οι δύο οικογένειες επισκέφτηκαν το Luminate, έναν δασώδη περίπατο με θέμα τα Χριστούγεννα στην κατοικία της βασίλισσας στο Νόρφολκ, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, και οι δύο οικογένειες έφτασαν χωριστά, με βασιλικές πηγές να τονίζουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση να συναντηθούν ως ομάδα 9 ατόμων, καθώς όμως έκαναν τον περίπατό τους, είδαν η μία την άλλη, αναμίχθηκαν, έβγαλαν φωτογραφίες και συζήτησαν.

https://twitter.com/DailyMailUK/status/1341277344674279427?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1341277344674279427%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fprigkipas-goyiliam-keit-mintleton-parabiasan-metra-koronoio

Η κατοικία της βασίλισσας στο Νόρφολκ υπόκειται στους περιορισμούς του επιπέδου 2 που σημαίνουν ότι μόνο έξι άτομα - συμπεριλαμβανομένων των παιδιών - μπορούν να συναντηθούν σε εξωτερικούς χώρους εάν δεν προέρχονται από το ίδιο νοικοκυριό ή την ίδια φούσκα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS